Amstel bureaublad achtergronden

Amstel

Bureaublad Achtergronden

Amstel bureaublad achtergronden

Amstel achtergronden aan voor de computer om gratis te downloaden en op uw monitor. Pas uw scherm computer met deze gratis Amstel achtergrond voor PC. Beelden van Amstel en Amstel Bureaublad Achtergronden voor je eigen Aero Theme voor Windows 7 voor desktops.

Amstel Achtergronden

Commenteren!
Stem!
Delen!
Delicious
Wij raden ...

Olimpyc mascotte 2008: jingjing bureaublad achtergrond

Olimpyc Mascotte 2008: Jingjing

In de zomer Olympisch Spelen van 2008, een van de Olimpyc Mascotten zal zijn: Jingjing. Een kleine zwarte jongen, als een Panda Bear ', dat de eerlijk, optimistisch en het gewichtheffen, judo, enz. Vertegenwoordigd ideaal van geluk. Culturele inspiratie in de Giant panda; Song-dynastie lotushouding-vormige porselein. Zoals een bedreigde soort, de panda is zowel een nationaal symbool van China en een internationaal symbool van milieuactivisme.

Amstel wallpapers

Amstel

De Amstel brouwerij dankt zijn naam aan de rivier de Amstel, waar de eerste fabriek die gebruikt worden om de koelkast van hun producten was, want het is een rivier die door Amsterdam loopt en heeft een ijzige wateren.. Beelden van Amstel voor het Windows-bureaublad. Deze beelden zijn bedoeld elke dag op zoek hot topics en wat onze gebruikers graag, onze website is vernieuwd vandaag. Op onze website bureaubladachtergronden.com vindt u Amstel HD wallpapers. Wie houdt er niet van Amstel Bureaublad Achtergronden? U kunt dagelijks achtergrondafbeelding van je bureaublad met de thema's die je leuk vindt, gratis en altijd deel uitmaken van Gifmania Network, het netwerk van gratis internet sites. Amstel Bureaublad Achtergronden breedbeeld of normaal monitoren, zoals het downloaden is aangepast aan de grootte van uw monitor om alles wat je nodig hebt. Er zijn alle resoluties, en in HD. Amstel bier bedrijf, dat ook bekend staat als de Amstel Brouwerij, is een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de productie en distributie van bier. Dit bedrijf is in handen van het Heineken merk. Momenteel Amstel is een van de meest geconsumeerde bier in Nederland en is geëxporteerd naar vele landen in Europa en Amerika. Een van de meest populaire rassen zijn Amstel Lager merk Amstel Light en Amstel 1870 (dat is de meest geconsumeerde van alle). Ook opmerkelijk nieuw gecreëerde andere varianten, die klassiek zijn, extra (7,5), Gold (toast), Radler (met citroen) en Malta.