Duiven en tortels bureaublad achtergronden

Duiven en tortels

Bureaublad Achtergronden

Duiven en tortels bureaublad achtergronden

duiven en tortels achtergronden aan voor de computer om gratis te downloaden en op uw monitor. Pas uw scherm computer met deze gratis duiven en tortels achtergrond voor PC. Beelden van duiven en tortels en duiven en tortels Bureaublad Achtergronden voor je eigen Aero Theme voor Windows 7 voor desktops.

duiven en tortels Achtergronden

Commenteren!
Stem!
Delen!
Delicious
Wij raden ...

Olimpyc mascotten 2008: bèibei bureaublad achtergrond

Olimpyc Mascotten 2008: Bèibei

In de zomer Olympisch Spelen van 2008, een van de Olimpyc Mascotten zal zijn: Bèibei. Een kleine blauwe meisje, dat staat voor de vis en de watersport. Vertegenwoordigd ideaal van de welvaart. Culturele inspiratie in de Traditionele Chinese New Year decoratieve afbeelding van lotus en vis; vis ontwerp van Neolithische artefacten. In de traditionele Chinese cultuur, de vis vertegenwoordigt welvaart, als het karakter voor vis klinkt hetzelfde als dat voor het overschot.

Duiven en tortels wallpapers

Duiven en tortels

Kuikens en jonge vogels zijn squabs genoemd. Deze vogels zijn te vinden in de meeste stedelijke gebieden. Ze leven in veel steden, in de steek gelaten en koele plaatsen in de buurt van de parken.. Beelden van duiven en tortels voor het Windows-bureaublad. Deze beelden zijn bedoeld elke dag op zoek hot topics en wat onze gebruikers graag, onze website is vernieuwd vandaag. Op onze website bureaubladachtergronden.com vindt u duiven en tortels HD wallpapers. Wie houdt er niet van duiven en tortels Bureaublad Achtergronden? U kunt dagelijks achtergrondafbeelding van je bureaublad met de thema's die je leuk vindt, gratis en altijd deel uitmaken van Gifmania Network, het netwerk van gratis internet sites. duiven en tortels Bureaublad Achtergronden breedbeeld of normaal monitoren, zoals het downloaden is aangepast aan de grootte van uw monitor om alles wat je nodig hebt. Er zijn alle resoluties, en in HD. Duiven, tortelduiven, squabs en duiven zijn gedomesticeerde vogels die behoren tot de familie Duiven. Er zijn verschillende soorten. Sommige zijn aangepast aan de menselijke omgeving. Het is gemakkelijk om ze te vinden op daken en stadsparken. Ze voeden zich met zaden, planten en vruchten. Fysiek zijn ze vogels met gedrongen lichaam, korte hals en korte snavel. Het verenkleed kleur varieert per soort, kan grijs, wit, zwart, bruin of groen zijn. Het zijn grote vliegende vogels, ze vliegen zeer snelle en ook het gezichtsvermogen ontwikkeld. Witte duiven staan ​​symbool voor vrede. Zowel vrouwelijke als mannelijke Incubate en voeden hun jongen.