Mastin in Het Gras bureaublad achtergrond

Mastiffs

Mastin in Het Gras

Mastin in Het Gras bureaublad achtergrond (Mastiffs)

Mastin in Het Gras bureaublad achtergrond

Vind je dit een afbeelding als achtergrond? U vindt de beste achtergronden in het Top Bureaublad Achtergronden.

Bureaublad Achtergrond gedownload 1221 keer!

De grootte van uw schermresolutie is , en onze website is ontworpen om deze wallpaper formaat automatisch downloaden en volgens uw schermresolutie door te drukken op "Achtergrond Downloaden".

5

Andere hebben dit wallpaper in 5 punten ... Bent u het eens? Denk je dat het behang verdient meer? Doe nu mee en nu doen:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Bijdragen op het web

Gratis Mastin in Het Gras bureaublad achtergrond (Mastiffs) te downloaden

De mastín is een hondenras. De oorsprong van de mastín español is niet bekend, maar zoals de andere doggen van het Iberische schiereiland stamt hij waarschijnlijk van honden af die de Grieken rond 2000 jaar geleden naar Spanje brachten. In Spanje wordt hij als beschermhond voor kudde en huis gewaardeerd. Een hond van grote omvang, zeer krachtig en robuust. Een hond zeer zeker van zichzelf, kent zijn kracht, zal niet aarzelen om hun territorium te verdedigen tegen de dreiging van vreemden. Het is vrij territoriaal, zodat je kennis van de eigenaar om goed te behandelen bezoekers nodig. Dit bureaublad achtergrond neemt op pagina, 11 jaar , 8 maanden en 21 dagen

Achtergrond Downloaden
TERUGKEREN
Mastin in Het Gras Mastiffs

Mastin in Het Gras. het is een gratis afbeelding op uw computer te zetten. in onze steekproef hebben deze verzameling van beelden te downloaden. alle type en besturingssystemen. afbeeldingen maten en voor alle monitoren.

Mastin in Het Gras Bureaublad Achtergrond (Mastiffs). Gratis HD achtergronden met foto's, afbeeldingen en Mastin in Het Gras Achtergrond (Mastiffs). Download Mastin in Het Gras Bureaublad Achtergrond (Mastiffs) voor PC uit Gifmania Networks, het netwerk van gratis internet sites. Foto's Bureaublad Achtergronden Mastin in Het Gras (Mastiffs) voor de desktop. Download Bureaublad Achtergrond De Mastiff is een ras van de hond altijd gekoppeld aan guard boerderijen en huizen. Kalm, aanhankelijk voor hun eigenaars, maar goede voogd. Grote, massieve, krachtige, harmonieuze, goed gebouwd. Grote hond rond hoofd, flaporen en kort haar. Het wordt gebruikt als vee voogd. Gemiddelde levensduur tien.. Mastin in Het Gras HD wallpapers (Mastiffs). Dit bureaublad achtergrond houdt de 1751e positie in de algemene top van de website.
Hoewel het is 1221 maal gedownload, moeten we dit geweten bureaublad achtergrond maken in sociale netwerken, Facebook, Twitter, Google bureaublad achtergrond, Tumblr.

Als je van deze afbeelding, kunt u ook het als een ansichtkaart gratis

De meest gedownloade achtergronden

Bullmastiff
5
85
downloads

De bullmastiff is een Engels ras van de binnenlandse hond wordt verondersteld te zijn ontstaan ​​uit een kruising tussen de Engels Mastiff en bulldogs. Het is een grote hond. Hij is een trouwe en liefhebbende dieren. Groot, maar niet agressief, maar rustig en aanhankelijk. Het is een land hond en voordat hij gebruikt om stropers te streven. Geen beten, maar ze springt op zijn prooi te... meer

Mastiff puppy
1
53
downloads

Mooie puppy van mastiff hondenras. Een klein dier te zijn als ik groot ben zeer groot en aanhankelijk. Dit is een van de gedomesticeerde rassen meest gewaardeerd door het goede karakter van de dieren. Puppies hebben een zeer goed karakter en worden gewaardeerd als huisdieren. Ze kunnen leven voor vele jaren en zijn populair in veel Europese... meer

Volg ons!
Mastin in Het Gras Bureaublad Achtergrond
Achtergrond Downloaden